NA ŠKVERU SA AMERIKANCIMA UVIJEK BITNO

Nakon sedmodnevnog zajedničkog rada i sparingovanja sa reprezentacijom SAD, koja je do 5. juna na priprema u Herceg Novom, večeras će vaterpolo reprezentacija Crne Gore, od 20:15 sati na Škveru, odigrati i zvaničnu utakmicu.

Obje selekcije učesnice su finalnog turnira Svjetske lige, kao i Olimpijskih igara, a zajednički rad će biti od neprocenjive koristi. Podsećanja radi, selektor SAD je Dejan Udovičić.

Međutim, nacionalna ekipa je nekompletna za večerašnji susret. Nedostaju Aleksandar Ivović iz Pro Rekla, članovi Marseja Dejan Lazović, Uroš Čučković, Vladan Spaić i Bogdan Đurđić, koje očekuje finalni turnir Lige šampiona od 3. do 5. juna u Beogradu.

Večeras će dio publike kojoj će biti dozvoljeno prisustvo biti u prilici da vidi i pozdravi Marka Vavića, Novljanina koji igra u reprezentaciji SAD.

Vaterpolisti Crne Gore će nakon priprema sa SAD, trenirati sa Francuskom od 7. do 12. juna takođe na Škveru. Od 17. do 19. juna će boraviti u Podgorici, odakle će za Italiju na sparing sa Azurima. Izabranici Vladimira Gojkovića, 24. juna putuju za Tbilisi gde će učestvovati na finalnom turniru Svetske lige od 26. juna do 1. jula. Po dolasku u Crnu Goru, pa sve do polaska za Japan, vaterpolisti će raditi sami u Nikšiću i Podgorici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here