Трофеј Општине Херцег Нови одлази у Никшић

У организацији Спортског центра Игало, уз подршку Општине Херцег Нови на травнатом терену СЦ Игало одржан је други турнир у малом фудбалу Трофеј Херцег Новог 2024.

На турниру који је окупио 16 екипа подијељених у четири групе највише су приказали чланови ФК Елит из Никшића који су у финалном сусрету савладали ФК Дневни Центар из Херцег Новог резултатом 3-2.

У занимљивом сусрету који је одигран пред препуним трибинама отвореног терена у Игалу одлучиле су нијансе.

За најбољег играча турнира проглашен је управо играч ФК Елит из Никшића Горан Давидовић:

Горан Давидовић

– Честитам организаторима на одличном турниру, који је испунио очекивања по свим питањима. Турнир је напредовао у односу на претходну сезону и по квалитету екипа које су учествовале. У финалу је утакмица била неизвјесна. Било је тешко а да су побједили Новљани не би било незаслужено, рекао је Давидовић.

За најбољег голмана турнира проглаашен је Душан Вуксановић, члан ФК Дневни Центар из Херцег Новог:

Душан Вуксановић

-Одлична организација турнира и квалитета екипа. Честитке Спортском центру Игало и главном организатору Радовану Ралевићу на врхунској организацији. Екипа елита је имала више среће од нас у финалу Сматрам да нису били бољи али шта да се ради, рекао је Вуксаановић.

Испред Спортског центра Игало свима се захвалио Драган Коровић, који је нагласио да је турнир у Игалу протекао у духу фер плеја и добрих утакмица.

Драган Коровић

– Захвалност свим учесницима и честитке освајачима награда и признања. Спортски центар је ту да помогне и подржи спортске манифестације. Тако је било и ове седмице. Херцегн Нови је град спорта и право је уживање било бити дио ове манифестације. Надам се да ће из године у годину бити све више екипа , рекао је Коровић.

Утакмица за треће мјесто између екипе Кастел из Никшића и Задужбине из Херцег Новог, припала је Новљанима, који су резултатом 1:2 били бољи од гостију.

Побједници су уз пехар добили награду од 1500 еура, другопласирана екипа 700 еура док је трећепласирана екипа освојила 300 еура.

Пехар за најбољег стријелца припао је играчу Дневног Центра Урошу Живановићу, а плакета за фер плеј играча турнира Стефану Јеловцу из екипе Задужбина. Плакете су добили и судије Блажо Дабановић и Жељко Анђелић, делегат Гаврило Пејовић, координатор такмичења Александар Лекић, док је плакету за маркетинг добио Марко Митровић.

Признања и награде на турниру Трофеј Херцег Новог уручио је Иван Отовић, предсједник Скупштине Општине Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here