Љето у Портоновом протекло у знаку догађаја и признања

И пета љетња сезона у Портонови ризорту привукла је бројне госте и посјетиоце. Уз традиционално велик број догађаја спортског, умјетничког и забавног карактера, сви посјетиоци могли су наћи забаву и повод за уживање, па се ризорт још једном доказао као омиљена дестинација.

Ризорт је познат као локација на којој најмлађи уживају и тако је било и ове године, уз догађаје организоване само за дјецу. Игре за дјецу су традиција ризорта, па су Портонови Aqua Fun игре за дјецу у јуну окупиле велики број дјеце и родитеља у Централ парку у Портоновом и био је то још један дан за памћење.

Наутичке активности су неизоставне у Портоновом, па је и ове године од почетка љетња сезона почела традиционалним регате које су се одржале у Портонови марини. ЕСТ 105 у мају и 5. Портонови регата „Бокешка острва“ у јуну окупиле су бројне учеснике из земље и региона и још једном позиционирале Црну Гору као значајну наутичку дестинацију.

Још једна потврда атрактивности Портонови марине стигла је на крају сезоне, у виду прве награде за најбољу интернационалну марину, коју додјељује The Yacht Harbour asocijacija, истакао је Рашад Алијев, извршни директор Портонови ризорта, напомињући да је и ове године престижни One&Only Портонови хотел забиљежио сјајне резултате.

-Плаже у Портоновом једне су од најљепших у Црној Гори, а у управо One&Only Портонови пјешчана плажа се нашла и на Форбесовој листи најљепших плажа у Европи, додао је он.

Спортски ентузијасти били су и овог љета одушевљени понудом ризорта. У јуну је у Портоновом одржан први турнир сезоне у 3×3 кошарци, под називом 3×3 Portonovi 2K24 Lite Quest. У организацији Portonovi Training studija одржан је и Outdoor Workout Session, док су сваког петка током цијеље сезоне били организовани Flex & Relax- благотворни тренинзи за флексибилност и опуштање.

Омиљени догађаји по којима је ризорт препознат свакако су концерти и они нијесу изостали ни ове сезоне. Први концерт љетње сезоне био је наступ локалног састава, Мјесне музике Ђеновић, која у Портоновом традиционално наступа сваког јула. Након тога услиједио је концерт симфонијског оркестра „Најбоље од 80-их“, који је одушевио све присутне. У јулу је такође одржано и 4. Портонови вече вина које организују Портонови ризорт и Compania de Vinos, а гости се се, поред дегустације разних вина из земље, региона и свијета, забављали уз одличан наступ хрватске звијезде Натали Диздар. У августу су одржана два велика догађаја – концерт регионалне звијезде Тијане Богићевић, који је изазвао велико интересовање публике, као и спектакуларни Рок Опера концерт који комбинује рок и класичну музике, са више од 40 музичара и симфонијским оркестром на сцени.

-Портонови ризорт је од свог отварања 2019. године промијенио изглед црногорског тржишта некретнина и луксузног живота. Постављени су нови стандарди услуге које гости очекују од ризорта са пет звјездица, али и Црне Горе као дестинације. Ова година је била јако успјешна за нас, и вјерујемо да ће и празници који предстоје бити још један повод да нам се гости прикључе и уживају на најљепшој адреси на Јадрану, закључио је Алијев.

Да будете у току са наредним дешавањима у Портонови ризорту, пратите Портонови на друштвеним мрежама, као и њихов календар догађаја.

ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here