Пионирима Орјена припрао градски дерби

У градском дербију на Солилима, у првом колу првенства Удружења клубова Југ, пионири Орјена побједили су вршњаке Игала, који у овом првенству наступају са другом поставом, резултатом 9:1.

Стријелци за екипу Орјена које води Јован Јоле Лепетић били су Дамјан Васиљевић у 8, 28, 47 и 71. минуту, Гојко Милуновић у 13. и 20, Павле Грбо у 54, Лука Матовић у 56. и Данило Стокановић у 74. минуту. Једини погодак за Игало постигао је Филип Балевић у 23. минуту.

За пионирску екипу Орјена играју: Ђорђе Васиљевић, Иван Бијеловић (голмани), Јован  Радовић, Алекса Ђокић, Данило Стокановић, Дамјан Васиљевић (капитен), Гојко Милуновић, Павле Грбо, Страхиња Муришић, Крсто Вуковић, Огњен Прлаиновић, Војин  Јекнић, Лука Чепрнић, Алекса Мркаић и Андреј Павловић.

Уз пионире Орјена, клуба који ове године обиљежава 100 година постојања, раде  петлићи тренера Николе Мрдовића.

Сениорске екипу у овој сезони нема, а како истичу у клубу, екипа се не такмичи такмичи због чињенице да терен поред Опачице нема одговарајуће димензије и потребна је инвестиција да се терен прошири.

Захвајући Министарству спорта и залагању Милана Јанчића из овог овог ресора, као и министра Драгослава Шћекића уређене су трибуне и до краја године, а поводом свечаног обиљежавања јубилеја, биће предате на употребу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here