Љето 2024: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано. На сјеверу промјењиво облачно са сунчаним интервалима и углавном суво. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, током ноћи понегдје умјерен до појачан сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 23 до 37 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 7.30 до 11.30 бити насеља: Врбањ, Крушевице, Ситница, Петијевићи, Бијелићи, Лазаревићи, Мокрине, Косићи и Муришићи – Ребра комерц.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се одвија несметано, очекује се умјерена, а током дана појачана фреквенцију возила. На дионицама гдје се изводе радови измијењен је режим вожње, савјетује се опрезна вожња, прилагођена условима и стрању на путу, и обавезно поштовање саобраћајне сигнализације.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 29 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 19.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20 и у 21.50. Три лета су за Беч, по два за Истанбул и за Варшаву, а остали су за: Братиславу и Тирану, Измир, Кошице, Каиро, Алмати, Берлин, Краков, Загреб, Љубљану, Рим, Напуљ, Анкару, Цирих, Манчестер, Лампедузу и за Јереван. Из Тивта данас 28 летова, а осам их је за Београд; ”Аir Montenegro” у 7.30 и у 20.00 сати, а “Аir Serbia” у 8.35, 11.10, 11.50, 15.20, 18.40 и у 19.20. Три лета су за Истанбул, два за Лондон, а остали су за: Баку, Краљево, Штудгарт, Берлин, Брисел, Тел Авив, Штокхолм, Јереван, Осло, Манчестер, Бристол, Напуљ, Дубаи, Варшаву и за Копенхаген.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.30. Полазак из Бара за Нови Сад је у 9.00, а за Београд у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

На херцегновској Аутобуској станици ових дана су појачане гужве. Јутрос су у наш град први стигли: “Божур” из Београда, “Гага” из Чачка, “Jadran line” из Крагујевца, “Голубић” из Бања Луке, “Феникс” из Новог Сада и “Лалатовић” из Сарајева. Следеће очекују доласке разних превозника из: Београда, Новог Сада, Суботице, Јагодине, Крагујевца, Крушевца, Модриче, Панчева, Обреновца, Лесковца, Смедерева, Мрчајеваца, Тузле, Руме, Књажевца и Требиња. У 7.00 сати је кренио “Озлем” за Београд, у 8.10 ће “Croatia” за Сплит, у 8.45 “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур” и “Blue line” за Дубровник, а у 12.10 “Гацко” за Требиње.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here