Концерт Сергеја Ћетковића са пуно емоција, које је подијелио са публиком на Канли кули

У оквиру Музичке скалинаде на новским тврђавама, синоћ је пред великим бројем посјетилаца на Канли кули наступио Сергеј Ћетковић. Публика је тражила од омиљеног црногорског пјевача да се врати на бис и отпјева још неку нумеру, које су обиљежиле године његовог јединственог стваралаштва на домаћој и регионалној музичкој сцени.

-Дивно је бити у Херцег Новом. Увијек се радујем повратку на ово предивно мјесто. На сцени „пуцају“ емоције, враћају се слике из прошлости. Неке прве кораке направио сам на Канли кули на Сунчаним скалама, 1998. године са пјесмом „Била си ружа“, тако да сам пуног срца и ентузијазма на овој предивној сцени, преноси Ћетковић за РТХН доживљаје, сјећања, утиске о наступу и контакту са публиком.

Сергеј је и кантаутор, пише и компонује своје пјесме, па је тако и одговорност већа:

-Ја сам себи највећи критичар, тако да то стварање прође кроз разне филтере, критике, самокритике…На крају се ипак потрудим и направим онако како сам  и замислио и можда је то нека олакшавајућа околност. Ријетко кад се деси када је композиција од другог аутора, да препознаш на прву. Када си кантаутор, када радиш музику и текст сам за себе и све то преживљаваш, онда је са друге стране то обавезујуће и теже, оцјењује кантаутор.

Сергеј Ћетковић

Нови албум Сергеја Ћетковића „Кофер“ доноси пуно емоција:

– Емоција је могућа данас да се пренесе на овај начин, докле смо год људи, никаква вјештачка интелигенција и сва помагала овога свијета нам неће помоћи да живимо, доживимо, преживимо на начин како то радимо, иначе, са пуно осјећаја, са пуно љубави, тако да је то оно што нас одваја од свега другог и чини најближим Господу Богу, прича са пуно емоција Ћетковић.

Он информише да је урадио овај седми по реду студијски CD, послије пуних девет година, од прошлог CD, када смо са пјесмом „Мој свијет“ представљали Црну Гору на Еуросонгу.

У задње двије године објавио је пјесме „Дај шта даш“, „На први поглед“, „Кофер“ и још осам нових пјесама са исто толико нових спотова. Очекује да ће његове нове пјесме наићи на добар пријем код публике и да ће да заживе, на начин као што је радио све ове године – доносећи радост и прегршт емоција.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here