Košarkaši Primorja maksimalno motivisani pred meč sa KK Danilovgrad

KK Primorje 1945 igraće sutra meč 23. kola 1. A MCKL sa ekipom KK Danilovgrad, a početak utakmice zakazan je za 19 sati u sali Policijske akademije.

Nakon duela sa KK Teodo, koji je bio i fizički i emotivno zahtijevan, kako navodi kapiten plavo-žutih, Slobodan Miljanić, ekipa je spremna da sa pravim pristupom uđe u utakmicu sa KK Danilovgrad i traži pobjedu na gostujućem terenu.

– Sigurno da ćemo u meč sa KK Danilovgrad ući maksimalno motivisani, kao i u svim utakmicama u dosadašnjem dijelu prvenstva. Vjerujem u svoju ekipu, trenera i stručni štab da ćemo se spremiti na najbolji način i na kraju slaviti – istakao je on.

Šef stručnog štaba KK Primorje 1945, Danilo Pavićević naglašava da njegov tim sutra očekuje zanimljiv meč sa ekipom koja se bori za opstanak u I A MCKL, ali i da gradski klub iz Herceg Novog u Danilovgrad ide na pobjedu.

– Sigurno da neće biti lako. Našim protivnicima u naredna četiri meča potrebni su bodovi za opstanak, ali mi igramo svoju igru sa željom da pobijedimo u što više utakmica – kazao je Pavićević, koji je uputio i riječi zahvalnosti publici koja je u meču sa KK Teodo pokazala da brojnost i vjera u momke koji brane boje kluba i grada itekako znači.

– Hvala publici koja je u prošlom meču došla brojnija, osjetila je važnost utakmice i ovim putem bih zamolio da tako bude i u narednim utakmicama i sezonama, jer ovi momci sigurno to zaslužuju. Do ovog trenutka su pobijedili u 14 utakmica i mislim da to zaslužuje veću pažnju i podršku, a sigurno da to i njima znači. Imamo još dvije utakmice kod kuće i nadam se da će pokazati da im je stalo da ovaj kub napreduje. Ako imate jak domaći teren, onda ste i automatski makar 30 odsto bolji u odnosu na ostale – zaključio je trener Pavićević.

U dosadašnjem dijelu prvenstva ekipa Primorja ima skor od 14 pobjeda i šest poraza i nalazi se na 5. poziciji na tabeli, Danilovgrad je na 9. sSa skorom od sedam pobjeda i 13 poraza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here