Fudbal: Igalo sve brzo riješilo

U najboljoj igri ovog proljeća fudbaleri Igala danas su na svom terenu na Solilima pobjedili ekipu Lovćena sa Cetinja 4:1 (3:1). Vrlo važan susret za ekipu Marka Šćepanovića riješen je u prve 23 minute igre što se u ovoj sezoni nije dešavalo novskom drugoligašu. Gledaoci se nisu praktično ni smjestili na tribinama, a Ivan Mićunović pogodio je mrežu gostiju u 4 minutu utakmice. U sedmom minutu susreta Boško Dujović je duplirao prednost svoje ekipe.

U nastavku jedan i drugi tim nastavili su sa ofanzivnom igrom. U 16. minuti poslije jedne akcije Cetinjana kapiten Igala Marko Ivanović savladao je svog golmana Šabana Kolića. Osam minuta kasnije Igalo je golom Siniše Stanisavića u 23. minutu povelo sa 3:1 i to je bio nagovještaj ubjedljivog trijumfa. Konačni rezultat u drugom poluvremenu postigao je u 62. minutu najbolji pojedinac utakmice argentinski internacionalac Ivan More.

Ostali rezultati 26 kola: Bokelj-Podgorica 2:0, Iskra-Grbalj 1:0, Kom – Internacional 2:1, Utakmica Berane – Otrant Olimpik (Ulcin) igra se sutra. Tabela: Bokelj 56, Otrant Olimpik 51 (-1), Podgorica 40 (-2),Grbalj 36, Igalo 30, Lovćen 29, Iskra 28 (-1), Internacional 27, Kom 26 (-1), Berane 20 (-1) bodova.

U 27. kolu 3. aprila igraju Otrant Olimpik – Igalo, Grbalj –Kom, Internacional – Bokelj, Podgorica – Berane i Lovćen – Iskra.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here