Zima 2024: Servisne informacije

Pretežno sunčano, ponegdje uz slabu i umjerenu oblačnost. Na sjeveru, ujutru, umjeren i jak mraz, po kotlinama moguća magla i povećana niska oblačnost, tokom dana malo toplije vrijeme. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, na krajnjem jugoistoku umjeren sjeveroistočni. Najviša dnevna temperature vazduha od 0 do 13 stepeni.

CEDIS

Zbog planiranih radova na mreži bez struje od 8:30 do 13 sati biće: Nakićenovići, Nogulovići, Presjeka, Marići, Kućansko polje, područje oko fudbalskog igrališta Zelenika, Sasovići, Avramovići i Etno selo Sasovići, saopšteno je iz Cedis-a.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma danas tri leta ka Beogradu u 10:25, 11: 10 i 15:20 sati. Sa aerodroma Podgorica najavljeni su letovi ka Beogradu, Cirihu, Varšavi, Istanbulu.

AUTOBUSKA STANICA

Jutros su u naš grad stigli autobusi Ozlem iz leskovca, Banbus iz Beograda i Lazaro iz Banja Luke. Po redu vožnje u 7: 00 krenuo je Ozlem ka Beogradu, u 8:35 će Lalatović ka Sarajevu, u 9:30 Božur, a u 11:10 Jadran ekspres Kotor ka Dubrovniku i u 12:10 je polazaka ka Trebinju. Očekuju dolaske iz Subotice, Niša, Trebinja, Beograd, Novog Sada.

AMSCG
Učesnike u saobraćaju očekuju  uglavnom suvi  kolovozi,  u sjevernim predjelima izražena poledicu. Vozačima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu. Na autoputu se saobraća bez izmjena u režimu saobraćaja. Intenzitet saobraćaja je umjeren. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo  se 14  saobraćajnih    nezgoda    u kojima je 7  osoba zadobilo  lake povrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here