Зима 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, понегдје уз слабу и умјерену облачност. На сјеверу, ујутру, умјерен и јак мраз, по котлинама могућа магла и повећана ниска облачност, током дана мало топлије вријеме. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, на крајњем југоистоку умјерен сјевероисточни. Највиша дневна температуре ваздуха од 0 до 13 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без струје од 8:30 до 13 сати биће: Накићеновићи, Ногуловићи, Пресјека, Марићи, Кућанско поље, подручје око фудбалског игралишта Зеленика, Сасовићи, Аврамовићи и Етно село Сасовићи, саопштено је из Цедис-а.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас три лета ка Београду у 10:25, 11: 10 и 15:20 сати. Са аеродрома Подгорица најављени су летови ка Београду, Цириху, Варшави, Истанбулу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Озлем из лесковца, Банбус из Београда и Лазаро из Бања Луке. По реду вожње у 7: 00 кренуо је Озлем ка Београду, у 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву, у 9:30 Божур, а у 11:10 Јадран експрес Котор ка Дубровнику и у 12:10 је полазака ка Требињу. Очекују доласке из Суботице, Ниша, Требиња, Београд, Новог Сада.

АМСЦГ
Учеснике у саобраћају очекују  углавном суви  коловози,  у сјеверним предјелима изражена поледицу. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу прилагођену тренутном стању на путу. На аутопуту се саобраћа без измјена у режиму саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 14  саобраћајних    незгода    у којима је 7  особа задобило  лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here