ПЛАЋАЊЕ ПАРКИНГА ОМОГУЋЕНО ПУТЕМ ИНТЕРНЕТА

Паркинг сервис увео је апликацију, која омогућава корисницима да услугу паркирања плате путем интернета (online). Плаћање је једноставно, а обавља се преко сајта овог предузећа.

Директор Паркинг сервиса Миладин Видаковић истиче да су у плану и програма рада за ову годину навели да ће радити на томе да олакшају плаћање услуга.

-На сајту Паркинг сервиса у десном доњем углу постављена је апликација онлајн плаћање. Можете да платите претплату, дневну карту и измирите фактуру. Плаћање се обавља уз кредитну картицу. Потребно је пратити упутства које вас доводе до реализације уплате. Врло је једноставно, објашњава Видаковић.

Поучени пандемијом корона вируса, како истиче Видаковић, схватили су да морају смањити контакт са суграђанима, али и пратити трендове. Уз ову до сезоне планирају да уведу још једну олакшицу корисницима.

-Циљ нам је да што више људи користи онлајн плаћање и смањимо притисак долазака у канцеларије. То је тренд који морамо пратити. Поред онлајн платформе, радићемо и на изради апликације Паркинг сервис Херцег Нови која ће такође омогућавати плаћање услуга или депоновање износа средства са којима ће наши корисници касније плаћати услуге. Апликација ће омогућавати и увид колико је слободних паркинг мјеста на посебним и општим паркиралиштима која буду покривена сензорима, објашњава Видаковић.

Како би се грађани што боље упознали са овом новом услугом, израдили су флајере.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here