НОВСКА ЛИСТА: ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА

Свом граду, свим грађанима и свима који воле Херцег Нови желимо срећан Дан града и Дан ослобођења.

Пред нашим градом и пред свима нама леже велики изазови, онакви какве само ослобођење и може да донесе. Много рада и много труда биће потребно да у наредним годинама Херцег Нови наставимо да градимо као мјесто по мјери срца и душе Новљана.

Локална, државна и глобална дешавања показала су нам у претходне двије године да се слобода никада не може у потпуности освојити, али да се може и мора освајати сваког дана! Зато је дан ослобођења подсјетник да се изнова и изнова за своју слободу морамо борити, изнова је освајати, и себе уграђивати у њу.

Драги грађани Херцег Новог, желимо вам да у здрављу и миру прославите овај дан, и да сваког следећег будете слободнији, срећнији и задовољнији што живите у најљепшем граду на свијету. Сви га заједно чинимо таквим, и та борба никада не смије престати.

С љубављу,

Ваша Новска листа

1 COMMENT

  1. Hvala Novska listo, srecan Dan grada i Vama. Da li kao gradjani mozemo da se obratimo Vama i zamolimo Vas da kao lokalna stranka, izdejstvujete da se postuju i lokalni zakoni i odluke, npr zakon o radnom vremenu, da Vasi sugradjani ne moraju da rade do 23h i u zimskom periodu. Zakon postoji, ali kontrole nema.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here