Јуниори Јадрана без конкуренције у Дубровнику

Од петка до јуче у Дубровнику је одржан турнир Олимпијских нада за јуниоре играчи рођени 2005 године и млађи.  Јуниорска екипа Јадрана играчи рођени 2005. године и млађи уз могућност  наступа за екипу , до 3 (три) играча 2004. годишта  на турниру је  постигла максималан успјех и побиједили у свих 5 утакмица.

У првом колу побиједили су Катаро из Котора 22:3, затим  Будућност (Подгорица) 19:6, Приморац 16:13. Јуче у четвртом колу Јадран је играо са КПК (Корчула)  која је  играла ван конкуренције јер су играли са старијом селекцијом  17:13  и синоћ у утакмици за прво мјесто  побиједили домаћи Југ  10:7.

На турниру друго  мјесто  је припало екипи Приморца, треће Југ, четврто Катару. Најбољи играч турнира је Страхиња Гојковић. Најбољи голман је Душан Вуковић из Јадрана.

За Јадран прво мјесто су освојили: Душан Вуковић, Тадија Матијашевић, Петар Поповић, Мелдин Хаџић, Данило Ступар, Марко Бошковић, Лазар Вукићевић, Страхиња Гојковић, Никола Петровић, Раден Зизубин, Андрија Шекуларац, Рајко Рогановић, Стефан Вицо, Стефан Радовић, Крсто Симовић, Данило Огурлић и Никола Билафер. Тренери су  Јово Вукасовић и  Милан Ћировић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here