Ljeto 2024: Servisne informacije

U južnim i centralnim predjelima sunčano uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Na sjeveru, promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a poslijepodne je ponegdje moguća slaba kiša. Vjetar povremeno umjeren do pojačan sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 24 do 37 stepeni.

IZMJENA REŽIMA SAOBRAĆAJA

Saobraćaj će danas biti privremeno zabranjen za sva vozila na dijelu lokalnog puta Gomila-Ratiševina-Mojdež, na potezu od skretanja za selo Sušćepan prema Ratiševini, u periodu od 10 do 18 časova. Ova izmjena režima saobraćaja, kako navode iz Opštine,  uvodi se radi nesmetanog i bezbjednog izvođenja betonskih radova na adaptaciji lokalnog  puta Sušćepan-Ratiševina. Iz nadležnog Sekretarijata apeluju na građane da koriste alternativni pravac kroz Tijesni klanac.

CEDIS

Zbog planiranih radova na mreži,  danas bez napajanja električnom energijom će od 8 do 10 sati biti Jačeglavi na Podima.

AERODROM TIVAT

Sa aerodroma Tivat danas do 10 sati  letovi ka Beogradu, Čišinau, Štutgartu, Diseldorfu, Istanbulu, Luksemburgu, Stokholmu…

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. Očekuju dolazak oko 30 autobusa iz regiona. U 7.00 sati je krenuo “Ozlem” ka Beogradu, u 8.10 je polazak ka Splitu, u 8.35 ka Sarajevu, u 9.30 za Dubrovnik…

AMSCG

Saobraćaj se obavlja  po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Vozačima se savjetuje da zbog visokih temperatura vazduha izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana i da se tokom dužih  putovanja  češće odmaraju.Dodatan oprez savjetujemo na dionicama koje prolaze kroz usjeke  kao i na putevima gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje. Intenzitet saobraćaja je umjeren, tokom dana pojačan na većini puteva u zemlji. U protekla 24 sata dogodilo  se 27 saobraćajnih  nezgoda   u kojima  su 2 osobe zadobile teže i 15 osoba je zadobilo lakše povrede.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here