Љето 2024: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима сунчано уз слаб до умјерен развој дневне облачности. На сјеверу, промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а послијеподне је понегдје могућа слаба киша. Вјетар повремено умјерен до појачан сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 24 до 37 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Саобраћај ће данас бити привремено забрањен за сва возила на дијелу локалног пута Гомила-Ратишевина-Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини, у периоду од 10 до 18 часова. Ова измјена режима саобраћаја, како наводе из Општине,  уводи се ради несметаног и безбједног извођења бетонских радова на адаптацији локалног  пута Сушћепан-Ратишевина. Из надлежног Секретаријата апелују на грађане да користе алтернативни правац кроз Тијесни кланац.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи,  данас без напајања електричном енергијом ће од 8 до 10 сати бити Јачеглави на Подима.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас до 10 сати  летови ка Беoграду, Чишинау, Штутгарту, Диселдорфу, Истанбулу, Луксембургу, Стокхолму…

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Очекују долазак око 30 аутобуса из региона. У 7.00 сати је кренуо “Озлем” ка Београду, у 8.10 је полазак ка Сплиту, у 8.35 ка Сарајеву, у 9.30 за Дубровник…

АМСЦГ

Саобраћај се обавља  по сувим коловозима и уз добру видљивост. Возачима се савјетује да због високих температура ваздуха избјегавају путовања у најтоплијем дијелу дана и да се током дужих  путовања  чешће одмарају.Додатан опрез савјетујемо на дионицама које пролазе кроз усјеке  као и на путевима гдје је због радова измијењен режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен, током дана појачан на већини путева у земљи. У протекла 24 сата догодило  се 27 саобраћајних  незгода   у којима  су 2 особе задобиле теже и 15 особа је задобило лакше повреде.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here