ЖПЦГ поклања студентима 30 бесплатних годишњих карата

Одбор директора Жељезничког превоза Црне Горе АД Подгорица донио је на посљедњој сједници Одлуку да поклоне 30 бесплатних годишњих карата за црногорске студенте поводом 13. новембра државног празника „Његошев дан – црногорски празник културе“, којим се обиљежава спомен на дан рођења једне од најзначајнијих личности у историји Црне Горе – Петра другог Петровића Његоша.

Бесплатне годишње карте, које се могу користити за неограничен број путовања на свим релацијама на територији Црне Горе, важиће у периоду од 1. децембра 2023. до 1. децембра 2024. године.

Како би искористили ову могућност, сви зантересовани студенти треба да предају захтјев, важеће Увјерење о студирању и копију личне карте на архиву Жељезничког превоза Црне Горе на адреси Трг Голооточких жртава бр. 13 у Подгорици.

-Задовољство нам је да на овај начин, као друштвено одговорна компанија која нуди услуге јавног превоза, допринесемо мобилности и едукацији младих људи и подстакнемо их да користе услуге наше компаније, саопштили су из ЖПЦГ.

Документацију је могуће предати 30. новембра у периоду од 8:00 до 14:00 сати, а бесплатне годишње карте ће добити 30 студената који први предају захтјеве.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here