Зима 2024: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано, уз понегдје малу до умјерену облачност. На сјеверу умјерено до претежно облачно и хладно, тек понегдје могуће слабо провијавање снијега, а током јутра умјерен и јак мраз. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, појачан до јак, на ударе и веома јак. Највиша дневна температуре ваздуха од -6 до 13 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи од 8:30 до 11:00 сати без напајања електричном енергијом ће бити подручје између Новосадског и Зграда Првоборца, испод семафора на Топлој.

АУТО МОТО САВЕЗ

Учеснике у саобраћају очекују  углавном суви коловози,  у сјеверним предјелима изражена поледица. Савјетује се максимално опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз употребу зимске опреме гдје је прописана и неопходна. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних    незгода у којима су двије особе задобиле лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 13 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је реализован у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 19.35. По два лета су за Истанбул и за Беч, а остали су за: Рим, Лондон, Сабиху Гокен и Љубљану. Из Тивта данас само три лета; “Аir Serbia“ за Београд у 7:55 и у 15.20, и “Turkish Airlines” за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 25 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:50. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Транс-југ” и “Банбус” из Београда и “Viena tour” из Mодриче, а следеће очекују: “Ленс” из Новог Сада, “Божур” из Београда, “Royal travel” из Ниша, “Blue line” из Суботице и “Royal travel” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 12.10 “Југопревоз” за Требиње, а поласци за Дубровник су у 9.30, 11.10 и у 15.35.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here