Зима 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, мјестимично уз умјерену облачност. На сјеверу, током јутра или пријеподнева јак мраз и повећана облачност, а по котлинама могућа и магла. Вјетар умјерен до појачан сјеверни и сјевероисточни, током јутра, осим на крајњем југоистоку, знатно ће ослабити или престати. Највиша дневна температуре ваздуха од -2 до 12 степени.

ЦЕДИС

Данас нису предвиђена планска искључења струје. Сутра (11.01) због радова на мрежи без струје ће од 8:30 до 13 сати бити: Накићеновићи, Ногуловићи, Пресјека, Марићи, Кућанско поље, подручје око фудбалског игралишта Зеленика, Сасовићи, Аврамовићи, Етно село Сасовићи.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас четири лета: три ка Београду и један ка Истанбулу. Летови ка Београду су у 08:45, 10:25, 15:05 сати, а ка Истанбулу у 12:50.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су стигли аутобуси Божур и Транс југ из Београда. По реду вожње кренуо је у 7 Озлем ка Београду, у 8:35 ће Центротранс ка Сарајеву, у 9:30 Божур, а у 11:10 Јадран експрес Котор ка Дубровнику и у 12:10 полазака ка Требињу. Очекују доласке из Суботице, Ниша, Требиња, Београда.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекују  углавном суви  коловози,  у сјеверним предјелима су забиљежене слабије снијежне падавине уз изражену поледицу. Возачима савјетујемо максимално опрезну вожњу прилагођену тренутном стању на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 14  саобраћајних    незгода    у којима је 6  особа задобило  лаке повреде.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here