Зима 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, уз услове за тек понегдје слабу краткотрајну кишу, првенствено у западним и југозападним предјелима. У јутарњим сатима, на сјеверу, по котлинама могућа магла. Вјетар, у сјеверним предјелима и на приморју, мјестимично умјерен до појачан, јужни и југоисточни. Јутарња температура ваздуха од 0 до 11, највиша дневна од 8 до 20 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи данас од 08 до 13 сати без електричне енергије ће остати потрошачи на Топлој 1 – подручје око цркве Светог Спаса, Његошева улица, подручје уз магистралу.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Привремено се мијења режим саобраћаја на дијелу локалног пута у селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према селу, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Режим измјене саобраћаја важи од данас, 27.02. до 12.03.2024.

Из Секретаријата за комуналне дјелатности моле грађане за стрпљење до завршетка радова на уклањању каменог насипа изнад локалног пута у селу Мојдеж и апелују на коришћење алтернативног правца кроз Тијесни кланац.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње.  У Херцег Нови овога јутра стигли су Божур и Транс југ из Београда, а очекују се доласци Ленса из Новог Сада,  Ројала из Ниша, Блу лајна и Јадран експреса из Суботице и Југопревоза из Требиња.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд, Центротранс за Сарајево полази у 8:35, за Дубровник Божур у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. У послијеподневним и вечерњим терминима предвиђени су поласци превозника за градове у Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су два лета за Београд у 15.20 и 15.25 као и један за Истанбул у 10.25 сати.

Лет Air Montenegro за Београд из Подгорице, планиран за 7.30 јутрос је отказан. За данас су са подгоричког аеродрома планирана још три лета за главни град Србије, у  08:35, 15:15 и 18.30, два за Истанбул, као и летови за Мемингем, Дортмунд, Будимпешту, Беч, Милано И Сабиха Гокцен.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз Из Београда овог јутра касни око 40 минута. Његов долазак у Бар се очекује око 08.00 сати.

Брзи међународни воз из станице Бар полази у 19:00 часова, а из станице Београд Центар у 20:20 часова и у свом саставу има кола за превоз праћених аутомобила.

Детаљније информације о реду вожње и кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по мјестимично мокрим и клизавим коловозима уз смањену видљивост. Додатна пажња се препоручује у клисурама и усјецима због појаве ситнијих одрона. Возачима савјетујемо да поштују саобраћајне прописе, нарочито ограничење брзине. Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима су  2 особе задобила теже  а 6 особа лакше повреде.

Детаљније информације о стању на путевима и измјенама режима саобраћаја могуће је пронаћи на линку.

Прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво, а ми вам желимо срећан пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here