Зима 2024: Сервисне информације

Мало до умјерено облачно, на југу са дужим сунчаним интервалима и углавном суво. У јутарњим сатима, на сјеверу, по котлинама магла или повећана ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од 0 до 10, највиша дневна од 9 до 19 степени.

СТРУЈА

Због планираних радова на мрежи данас ће без електричне енергије остати потрошачи:

– у термину од 08 до 14 сати: Топла 3-подручје око Црвеног Краста и “Огњишта”.
– у термину од 09 до 12 сати: Игало-подручје око хотела “Тамарис”.
– у термину од 11 до 13 сати: Игало, Подручје на потезу од Граничних прелаза Дебели Бријег и Кобила до Топле.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње.  У Херцег Нови овога јутра стигли су Озлем из Лесковца, Виена из Модриче, а очекују се доласци  Бан буса, Јадран Експреса и Ласте из Београда, Блу лајна из Новог Сада, Ниш експреса из Ниша и Божура и Ленса из
Суботице.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је у 7 кренуо за Београд,Лалатовић за Сарајево полази у 8:35, за Дубровник Божур у 9:30, а Јадран експрес у 11:10, Југопревоз Гацко за Требиње у 12:10. У послијеподневним и вечерњим терминима предвиђени су поласци превозника за градове у Србији.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планирана су два лета за Београд у 07.50, и 15.20, као и један за Истанбул у 12.50 сати.

Са подгоричког аеродрома за главни град Србије данас пет летова, у 07:30, 08:35, 15:15 и 18.30 и 20.40, два за Истанбул, као и летови за Беч, Краков, Љубљану, Берлин, Анкару, Рим, Гданск, Варшаву и Sabiha Gokcen.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи међународни воз из Београда овога јутра касни  око 150 минута. Очекује се да ће на барску жeљјезничку станицу стићи око 10 сати.

Брзи међународни воз из станице Бар полази у 19:00 часова, а из станице Београд Центар у 20:20 часова и у свом саставу има кола за превоз праћених аутомобила.

Детаљније информације о реду вожње и кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћа се по мјестимично мокрим и клiзавим коловозима уз смањену видљивост. Додатна пажња се препоручује у клисурама и усјецима због појаве ситнијих одрона. Возачима савјетујемо да поштују саобраћајне прописе, нарочито ограничење брзине…

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 7 саобраćајних незгода у којима су  3 особе задобила теже  а 1 особа лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Прилагодите брзину условима на путу и возите пажљиво, а ми вам желимо срећан пут.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here