Зима 2024: Сервисне информације

Претежно облачно, кишовито и вјетровито. Мјестимично пљускови и грмљавина, уз умјерене до обилне количине падавина. Вјетар појачан и јак, на ударе олујне јачине, крајем дана ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од 7 до 17 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

На већини путних праваца у земљи саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима, и уз мјестимично смањену видљивост по котлинама и дуж ријечних токова. Неопходна је додатна пажња због појаве ситнијих одрона, и максимално опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже  а седам особа је задобило лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 22.05. Три лета су за Истанбул, два за Беч, а остали су за: Измир, Лондон, Цирих, Сабиху Гокен и за Атину. Из Тивта данас само три лета; за Београд “Аir Montenegro” у 10.25 а “Аir Serbia” у 15.20, и “Turkish Airlines” за Истанбул у 12.50.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни два сата, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9.20. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Транс-југ” и “Божур” из Београда, а следеће очекују: “Лазаро” из Бања Луке, “Ленс” из Новог Сада, “Royal travel” из Ниша, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботице и “Royal travel” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here