Зима 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, мјестимично уз малу до умјерену облачност, првенствено током јутра или пријеподнева. У јутарњим сатима понегдје по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 10 до 17 степени.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Због наставка санације локалног приобалног пута у Ђеновићима до 10. фебруара  је забрањен саобраћај за сва возила на потезу од скретања према насељу “Сун виллаге” до мула „Војводић”.

АУТО МОТО САВЕЗ

У нижим предјелима саобраћа се по сувим коловозима, преко превоја у вишим планинским предјелима могући су наиласци на поледицу, а на дионицамакоје пролазе кроз усјеке повећана је опасност од одрона.Неопходна је максимално опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, уз употребу зимске опреме гдје је прописана и неопходна. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, једна особа је задобила теже и једна особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ био је у 7.30, вечерњи је у 18.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.15 и у 20.40. Два лета су за Истанбул, а остали су за: Краков, Љубљану, Берлин, Анкару, Рим, Беч, Гдањск и за Сабиху Гокен. Из Тивта данас само два лета; “Turkish Airlines” за Истанбул у 12.50, и “Аir Serbia” за Београд у 15.20.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни сат и 5 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8.30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Јутрос су у наш град први стигли “Viena tour” из Модриче, “Божур” и “Транс-југ” из Београда, а следеће очекују: “Ленс” из Новог Сада, “Royal travel” из Ниша, “Blue line” и “Јадран експрес” из Суботице, “Југопревоз” из Требиња и “Royal travel” из Београда. У 7.00 сати је кренуо “Оzlem tours” за Београд, у 8.35 ће “Центротранс” за Сарајево, у 9.30 “Божур”, па у 11.10 “Јадран експрес” за Дубровник, а у 12.10 “Југопревоз” за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here