Зима 2023: Сервисне информације

Претежно облачно и кишовито. Знатно више падавина у другом дијелу дана и током ноћи, када се очекују пљускови и грмљавина и мјестимично умјерене до обилне количине кише. На сјеверу, током пријеподнева, углавном суво или понегдје мало кише, а током ноћи у вишим планинским предјелима сусњежица и снијег. Вјетар умјерен и јак, повремено на ударе веома јак, понегдје и олујне јачине, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 4 до 14 степени.

Паркинг

Од данас до 10. фебруара пензионери и родитељи дјеце узраста до 1 године, могу доставити документацију за поклон паркинг карте у Паркинг сервису. Свака поклон карта има 100 бесплатних часова паркирања.

Аутобуска станица

Велико интересовање је за путовање ка Београду, Новом Саду и Суботици, па се ка овим градовима тражи карта више. Дежурни диспечери савјетују да обезбједите карте макр 3, 4 дана пред путовање.

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, до 8:00 сати су стигли аутобуси Божур и Трансјуг из Београда, а у наставку очекују Ленс из Новог Сада, Ројал из Ниша, Јадран лајн из Крагујевца, Блу лајн из Суботице, Јадран експрес из Суботице. За остале дестинације мјеста има довољно.

Контакт телефон дежурних на аутобуској станици је 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Данас само два лета из Тивта, оба ка Београду – у 8:оо и у 15:20. Са подгоричког аеродрома реализовали су летове ка Бечу и Београду, а у наставку дана планирају и полијетања ка Истанбулу, Љубљани, Атини, Београду, Лондону.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по мокрим и клизавим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. Возачима скрећемо пажњу на могуће ситније одроне. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену условима и стању на путу. На путевима на којима су радови у току обавезно је поштовање привремено постављене саобраћајне сигнализације.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима је пет особа задобило лаке повреде.

За детаљније информације позовите 19807.

Возите полако и сигурно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here