Зима 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. Послијеподне или крајем дана постепено наоблачење, прво у југозападним и западним предјелима, а током ноћи у јужним предјелима киша. На сјеверу ујутру или пријеподне по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, током ноћи понегдје и појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 16 степени.

СТРУЈА

Током празника нису предвиђена планска искључења електричне енергије, саопштено је из Црногорског електродистрибутивног система.

РАСПОРЕД БОГОСЛУЖЕЊА

Данас, другог дана Божића, 8. јануара на Сабор Пресвете Богородице Света литургија од  9:00 биће служена у црквама:  Св. Спаса на Топлој, Св. Архангела Михаила на Белависти и Св.Тројице на Ратишевини. У Манастиру Савина Божанска литургија је у 9:00 и Вечерња у 17 часова. Вечерња служба је у Цркви Св. Архиђакона Стефана  на Сушћепану  у 16:00 часова.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Због празника, данас је редукован ред вожње аутобуса. За детаљније информације позовите 321 225.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома за Београд данас три лета, у 11:15, 15:20 и 15:45, као и лет за Истанбул у 10:30.

Са подгоричког аеродрома за Београд пет летова, у 7:50, 10:10, 14:30, 18:10 и 20:25, а планирани су и летови за Истанбул, Луксембург, Манчестер, Лондон, Барселону, Милано, Краков, Меминген, Беч.

АМСЦГ

Саобраћа се по углавом сувим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Додатна опрезност неопходна је на дионицама гдје је због радова измијењен режим вожње. Из АМСЦГ-а возачима савјетују опрезну вожњу, прилагођену условима на путу.

До 09. јануара неће долазити до тоталних обустава саобраћаја на државним путевима.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here