Зима 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, мјестимично уз малу до умјерену, високу облачност. На сјеверу, ујутру по котлинама магла која се понегдје може задржати током већег дијела дана. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 18 степени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ
Са тиватског аеродрома данас два лета. Оба ка Београду, а поласци су 8 и 15:20 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Због празничног дана више аутопревозника данас не саобраћа. Очекују доласке Блу лајна из Новог Сада и Јадран експрес из Београда. По реду вожње у 7 сати кренуо је Озлен ка Београду.

ПАРКИНГ СЕРВИС
паркирање на општим паркиралиштима данас и сутра 3. јануара је бесплатно, саопштено је из Паркинг сервиса.

ЦЕДИС
Током празника, у свим дјеловима ЦЕДИС-а обезбијеђени су неопходни услови за стабилно функционисање електроенергетског система. У дане празника нису предвиђена планска искључења електричне енергије, а у случају ванредних околности биће ангажоване додатне екипе. Евентуални прекид напајања и квар на дистрибутивној мрежи, за вријеме празника, грађани могу пријавити на дежурни број телефона: 031 327 326.

АМСЦГ
Саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. Возачимо скрећемо пажњу на могуће ситније одроне. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену условима и стању на путу. На путевима на којима су радови у току обавезно је поштовање привремено постављене саобраћајне сигнализације. До 09.01.2023.године неће долазити до тоталних обустава саобраћаја на државним путевима . Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 8 саобраћајних незгода у којима су 3 особе задобиле лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here