Зима 2023: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено киша, мјестимично пљускови и грмљавина. На сјеверу у вишим планинским предјелима, а увече понегдје и у нижим, снијег. Током дана падавине ће ослабити, а крајем дана у неким мјестима и престати. Умјерен до јак вјетар јужних смјерова, током дана ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 15 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима, уз мјестимично смањену видљивост, а учестали су и ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода, у којима су четири особе задобиле теже, а пет особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а половина је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30 сати, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 7:50, 15:25 и у 20:00 сати. Три лета су за Истанбул, а по један за Манчестер и Лондон. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 16:00 сати. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 11:00 сати.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни сат и пет минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ и „Транс-југ“ из Београда, и „Viena tour“ из Модриче, а следеће очекују „Лазаро“ из Бања Луке, „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша и Београда, „Jadran line“ из Крагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here