Зима 2023: Сервисне информације

Претежно облачно, повремено киша, пљускови, грмљавина и вјетровито. Више падавина у другом дијелу дана и током ноћи. Очекују се умјерене до обилне количине кише. Вјетар јужних смјерова појачан и јак, на ударе и олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 17 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи јутрос је од 4:00 до 6:00 сати без напајања електричном енергијом било комплетно подручје општине Херцег Нови, од граничних прелаза Дебели Бријег и Кобила до Игала, насеља Игало, Топла 1, Топла 2 и Топла 3.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима, уз мјестимично смањену видљивост. На појединим дионицама у вишим планинским предјелима забиљежене слабије снијежне падавине, а учестали су и ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а шест особа лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ реализован је у 7:30 сати, вечерњи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 16:00 и у 20:00 сати. Два лета су за Истанбул, а остали су за Беч, Дортмунд, Загреб, Будимпешту и Рим. Из Тивта данас четири лета, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 11:50 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 16:00 сати. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:55.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни пола сата, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују у 7:55. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има шест полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ и „Транс-југ“ из Београда, а следеће очекују „Royal travel“ из Ниша, „Ленс“ из Новог Сада, „Jadran line“ из Крагујевца, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице, па „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Божур“ па у 11:10 “Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here