ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво до претежно облачно, понегдје са слабим падавинама, углавном, у првом дијелу дана. Више изгледа за падавине у источним и сјеверним предјелима док се у југозападним и западним предјелима очекују сунчани периоди. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера, током ноћи понегдје појачан сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 0 до 12 степени.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са аеродрома Тиват данас су планирана четири лета. Три ка Београду и један ка Истанбулу. летови ка Београду су у 8:45, 15:20 и 15:25. Лет ка Истанбулу је у 10:25. Са аеродрома Подгорица 11 летова, од чега су четири ка Београду и по два ка Бечу и Истанбулу и по један  Кракову, Барселони и Мимингену.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли Бабнбус из Београда, Озлен из  Лесковца, Лазаро из Бања Луке, Очекују доласке из Ниша, Новог Сада и Суботице. По реду вожње кренули су Озлен ка Београду, у 8:35 ће  Лалатовић ка Сарајерву, у 11:10 Јадран експрес ка Дубровнику.  У послијеподневним и вечерњим сатима планирани су  поласци ка Београду и Суботици.

КОВИД АМБУЛАНТЕ

Амбуланта испред Дома здравља на Топлој  радиће до понедељка,10.јануара од 10 до 16 часова. Ковид амбуланте у Игалу од 8 до 13 часова. Дежурна је Монтефармова апотека на Топлој, у згради Дома здравља, од 7 до 20 часова.

АМСЦГ
Због кише саобраћа се по мокрим коловозима. На сјеверу земље забиљежене су  мјестимично током ноћи слабије снијежне падавине а могући су наиласци на поледицу. Видљивост је мјестимично смањена. На дионицама које пролазе кроз усјеке упозоравамо на  ситније одроне.    Возачима савјетујемо да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се  11  саобраћајних незгода у којима је 6 особа задобило лаке повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here