Зима 2022: Сервисне информације

Током дана претежно сунчано и топло за овај период године. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 18 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи,  сутра 26. децембра, без напајања електричном енергијом ће  у термину од  08 до 16 сати бити: Мојдеж, Тијесни Кланац, Кулиновићи, саопштено је из ЦЕДИС.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас четири лета: три ка Београду и један ка Истанбулу. Поласци ка Београду су у: 11:15, 15:20 и 15:45. Лет ка Истанбулу биће реализован 8:55.

Аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли аутобуси „Озлен“ из Лесковца и „Лалатовић“ из Модриче. По реду вожње у 7 сати кренуо је „Озлен“ ка Београду, у 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву, у 9:30 и 11:10 су поласци ка Дубровнику и у 11:10 ка Требињу. Током дана планирано је више полазака  ка Београду. Очекују доласке из Новог Сада, Суботице, Београда, Бања Луке.

АМСЦГ

На путевима у земљи овог јутра саобраћа се по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима и поштовање правила саобраћаја. у Доњој Ластви промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту изводјења радова. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима у земљи. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних  незгода  у којима су 2 особе  задобиле  лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here