ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

zima 2022 servisne informacije

Претежно сунчано, уз умјерену, понегдје и повећану високу облачност. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 17 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, од 8:00 до 13:00 сати струју неће имати насеља на Подима – Брајковина, Трипун брдо, Чиповина, дио Црнице, Турион, Топови и Пијесак, а од 8:00 до 15:00 сати Жвиње, доње село.

ВОДА

Због квара на пумпној станици „Панорама, потрошачи са подручја насеља Гложун, Петровићи и Тодоровићи у Бијелој немају воду. Радови на санацији су у току, а нормализација водоснабдијевања се очекује до 10 часова, обавјештавају из Техничке службе Водовода и канализације.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења у доласцима као ни у поласцима из нашег града. Први је стигао Божур са Пала. До 11:00 часова очекују Ројалове аутобусе из Ниша и Београда, Божур такође из Београда, Ленс из Новог Сада, затим Блу лајн и Јадран експрес из Суботице.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, ка Дубровнику Јадран експрес креће у 11:10.

Информације је могуће добити путем телефона: 031 321 225 и 069 017 100, који је доступан и за вибер и whatsapp.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана два лета и то ка Београду, у 10:25 и 12:15. Са подгоричког је реализован лет ка Београду у 7:30, слиједе још два ка главном граду Србије, два ка Истанбулу и по један ка Загребу, Бечу и Лондону.

АМСЦГ

Према извјештају АМС, учеснике у саобраћају очекују суви коловози у већем дијелу земље, док је у сјеверним предјелима због ниских температура мјестимично могућа поледица. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.  

Због извођења радова на измјештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви, измијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here