ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. На сјеверу, током пријеподнева, по котлинама магла, а углавном крајем дана и током ноћи, на југу, понегд‌је слаба киша. Вјетар јужних смјерова, слаб до умјерен, у сјеверним пред‌јелима, понегд‌је појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 16 степени.

АРЕОДРОМ ТИВАТ
Са аеродрома Тиват данас су планирана три лета ка Београду. Први је у 8:00, наредни у 15:20, а последњи у 16:20. Са аеродрома Подгорица планирана су четири лета ка Београду и по један ка Истанбулу, Бечу и Љубљани.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су по реду вожње кренули  Еуро старс ка Нишу, Озлен ка Београду.  У 8:35 ће Лалатовић ка Сарајеву, 11.10 Јадран експрес ка Дубровнику и у 15 за Београд. У 16 Банбус ка Београду,  у 17 Ројал ка Нишу, 17.40 Божур ка Суботица, 20 Блу лајн ка Новом Саду, 21 Ласта ка Београду, 22.55 Вијена ка Мордичи. У наш град стигли су Олзен из Лесковца , Вијена из Модриче и Ројал из Ниша. Очекују доласке из Београда и Новог Сада.

АМСЦГ
У већем дијелу земље  саобраћај се обавља  по претежно сувим  коловозима. Видљивост је мјестимично смањена по котлинама. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне.  Возачима савјетују да вожњу прилагоде временским и саобраћајним условима. На дионицама гд‌је се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. Због предстојећих празника до 9. јануара неће се изводити радови на путевима и саобраћај ће се одвијати без обустава уз поштовање   привремене саобраћајне сигнализације. Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here