ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано. На сјеверу током јутра јак мраз, а по котлинама могућа магла или повећана ниска облачност. Вјетар мјестимично умјерен до појачан, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од -6 до 9 степени.

АМС ЦГ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима на југу земље. На путевима у вишим планинским предјелима мјестимично је изражена поледица. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Савјетрује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, нарочито на дионицама гдје се изводе радови, због измијењеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода, у којима су двије особе задобиле теже, а двије особе лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано девет летова, а три су за Београд. Први је „Аir Serbia“ у 9:00 сати, следећи је у 16:00, а компаније „Аir Montenegro“ у 18:45. Четири лета су за Topaz Driller, а по један за Истанбул и Кијев. Са тиватског аеродрома данас само „Аir Serbia“ лети за Београд у 12:15.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни сат и 35 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9:00 сати. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос је у наш град први стигао „Оzlem tours“ из Лесковца, следеће очекују „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, „Божур“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:30 кренуо је „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here