ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

У јужним и централним предјелима промјенљиво облачно, са дужим сунчаним интервалима током првог дијела дана, а у поподневним и вечерњим сатима понегдје услови за слабе снијежне падавине. На сјеверу умјерено до потпуно облачно, од средине дана повремено, углавном слаб снијег. Вјетар умјерен, сјеверних смјерова, крајем дана у појачању. Највиша дневна температура ваздуха -9 до 7 степени.

СТРУЈА

Радови које је ЦЕДИС планирао на електродистрибутивној мрежи на подручју наше општине 18. и 19. јануара су ОДЛОЖЕНИ до даљњег. Како су саопштили из те компаније јавност ће бити благовремено обавјештена када ће бити нови термин радова на далеководу 35 киловолти „Поди -Топла“.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења у доласцима као ни у поласцимаиз нашег града. Кренуо је Озлем ка Београду у 7:00, стигао је Лалатовић из Модриче, остале очекују у наставку пријеподнева. Новина у распореду полазака из нашег града је Трансјуг ка Београду у 15:00 сати од 19. јануара. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас ће бити реализован један лет ка Београду у 11:35, док су са подгоричког аеродрома планирана четири лета, два ка Београду и по један ка Истанбулу и Бечу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз из Бара полази ка Београду у 9:00 и у 19:00, а полазак из Београда је у 9:00 и у 21:10.

АМСЦГ

Коловози су на југу суви, док је у средишњем и сјеверном региону на путевима изражена поледица. На путном правцу Шавник – Жабљак, саобраћају само путничка и комби возила. Зимска опрема је обавезна. Саобраћај је умјереног интензитета.

Срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here