ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

У јужним и централним предјелима претежно сунчано или мало до умјерено облачно. На сјеверу, већи дио дана умјерена до повећана облачност, а током јутра или пријеподнева, понегдје су могуће слабе падавине. Вјетар сјеверних смјерова, мјестимично умјерен до јак. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 17 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Први су на главну станицу стигли Банбус из Београда, Озлем из Лесковца и Лазаро из Бањалуке. До 10:00 сати очекују доласке Јадран експреса и Ласте из Београда, Ројала из Ниша, Блу лајна из Новог Сада и Божура из Суботице. Редом вожње овог јутра Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Божур и Јадран експрес крећу ка Дубровнику у 9:30, односно у 11:10.

Повећане су гужве током празника, па је савјет да карту обезбиједите пар дана раније.

Дежурне можете добити на 321-225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Данас ће са тиватског аеродрома полетјети четири авиона, три ка Београду, у 11:00, 15:20 и 15:25 и један ка Истанбулу, у 10:25. Више полазака је планирано са подгоричког аеродрома, а од 11 летова, пет је ка Београду, по два ка Бечу и Истанбулу, те по један ка Барселони и Луксембургу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз ка Београду полази сваког дана у 19:00 сати, док је повратак за Бар је планиран у 21:10.

АМСЦГ

Из Ауто мото савеза возачима скрећу пажњу на поледицу у сјеверним и вишим планинским предјелима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом.

До 31.12. је измјењен режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни од 7:00 до 17:00 сати на дионицама магистралног пута М-1 Дебели бријег-Котор, М-8 Липци-Грахово-Вилуси, М-11 Лепетани-Кртолска раскрсница и на регионалном путу Р-1 Цетиње-Крстац-Тројица-Котор.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here