ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Током јутра или пријеподнева, на сјеверу, умјерено до претежно облачно, понегдје уз слаб снијег. Вјетар сјеверних смјерова, умјерен до јак, у поподневним сатима ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха до 10 степени

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА
Ради несметаног извођења радова и реконструкције водоводних цијеви у дужини од 350 метара, од данас биће привремено измијењен саобраћај у Устаничкој улици, од броја 70 до насеља Модра плоча. На тој дионици биће забрањен саобраћај за сва моторна возила од данас до 17. фебруара у периоду од 08 до 17 часова.
Саобраћај се током периода трајања забране може одвијати од улице Србина до улице Устаничка број 70 и од насеља Модра плоча у правцу Топле три.


АУТОБУСКА СТАНИЦА
Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. У Херцег Нови јутрос су стигли Лазаро из Бања Луке и Банбус из Београда. Очекују се доласци Божура из Суботице у 9:30, Ласте из Београда у 10:30 и Виена турса из Модриче у 11:30.
Редом вожње предвиђени су поласци ка Београду Озлема који је кренуо у 7, Лалатовић ће ка Сарајеву у 8:35, Банбуса ка Београду у 16х, Божур за суботицу у 17, Ласта за Београд у 21 и Виена турс за Модричу у 22:55.


АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ
Са тиватског аеродрома за Београд данас је планиран један лет у 8:05 сати.
Са подгоричког аеродрома за Београд планирана су 2 лета, у 8:30 и у 15:15. Планирани су и поласци за Лајпциг у 12:30, за Истанбул у 13:50 и за Мастрикт у 14:30.


ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА
Брзи воз на релацији Бар – Београд саобраћа сваке вечери. Полазак је у 19, док је повратак из главног града Србије у 21:10.

АМСЦГ
Учеснике у саобраћају у већем дијелу земље очекују клизави коловози.У сјеверним предјелима потешкоће причињава поврмено јак вјетар.Пажљивија вожња се савјетује на критичним мјестима као што су тунели,мостови,надвожњаци.
На путном правцу Шавник-Жабљак камионима са приколицом и шлеперима забрањено је кретање због снијега.
Због клизиста на путном правцу Шћепан Поље –Фоча забрањује се саобраћање камионима, камионима са приколицом и шлеперима. Отежано саобраћају само путничка возила.
Улазак и излазак путника из Црне Горе обавља се преко граничних прелаза непрекидно током 24 сата, осим преко граничних прелаза Вуча на путном правцу Рожаје-Тутин и граничног прелаза Метаљка на путном правцу Пљевља-Чајниче који се обавља у периоду од 7 до 19 сати.
Срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here