ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима и углавном суво. На сјеверу пријеподне повећана облачност, а по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 0 до 14 степени.

СТРУЈА

Црногорски електродистрибутивни систем наставља радове на мрежи, због чега ће без напајања електричном енергијом данас бити од 9 до 13 сати Њивице (почетак насеља од магистралног пута), од 10:30 до 12 Игало (Суторина), ушће Суторине, улице Луке Вукаловића, Светозара Живојиновића и Њивички пут.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. У Херцег Нови јутрос је стигао Озлем из Лесковца у 6:48, а очекују се доласци Божура из Суботице око 10 и Ласте из Београда у 11:30.

Редом вожње предвиђени су поласци ка Београду Озлема који је кренуо у 7 и Ласте у 21, за Сарајево вози Лалатовић у 8:35, за Лесковац Озлем у 14:45, за Суботицу Божур у 17:40.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома за Београд данас нису планирани летови.

Са подгоричког аеродрома за Београд планиран је један лет у 15:15. Поред тога планирани су летови за Истанбул у 9:05 и Кијев у 15:20.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз на релацији Бар – Београд саобраћа сваке вечери. Полазак је у 19, док је повратак из главног града Србије у 21:10.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају овог јутра очекују мјестимично мокри коловози. На сјеверу има угаженог снијега на путевима. Из Аутомото савеза упозоравају на повећану опасност од одрона на путевима који воде поред ријека и косина. Возачима се савјетује опрезна вожња прилагођена условима и стању на путу.

На путном правцу Шавник-Жабљак камионима са приколицом и шлеперима забрањено је кретање због снијега.

Улазак и излазак путника из Црне Горе обавља се преко граничних прелаза непрекидно током 24 сата свакодневно, осим преко граничних прелаза Вуча на путном правцу Рожаје-Тутин и граничног прелаза Метаљка на путном правцу Пљевља-Чајниче који се обавља у периоду од 7 до 19 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here