ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно, мјестимично са снијегом, а на приморју и у нижим предјелима на југу са кишом. Пријеподне или средином дана у јужним и централним предјелима постепен престанак падавина и разведравање, прво на југозападу. Вјетар умјерен до појачан, послијеподне јак, сјеверни и сјевероисточни. Очекује се постепено захлађење, у сјеверним предјелима већ током јутра. Највиша дневна температура ваздуха од -5 до 11 степени.
АЕРОДРОМ ЦРНЕ ГОРЕ
Са тиватског аеродрома данас нема летова. Са аеродрома Подгорица пет летова ка Болоњи, Истанбулу , Београду, Кијеву и Кишињеву. Полазак ка Београду је у 15:15.
ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ
Полазак воза ка Београду из Бара је у 19:00, а повратак у 21:10.
АУТОБУСКА СТАНИЦА
Дошао је „Банбус“ из Београда. Очекују Божур из Суботице. По реду вожње отишао је „Озлен“ ка Београду , у 8:35 ће „Лалтовић“ ка Сарејеву у 16 „Банбус“ за Београд у 17:40 „Божур“ за Суборицу и 21 “Ласта“ ка Београду.
АМСЦГ
Саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима.На југу пада киша, а на сјеверу снијег и сусњежица. Упозоравамо на учестале појаве одрона, као и на повремено ударе вјетра.У вишим планинским предјелима могући наиласци на поледицу. Видљивост је мјестимично смањена. Савјетујемо опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 8 саобраћајних незгода у којима су 4 особе задобиле лаке повреде. Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here