За каратисте тренера Слађана Микулића, 15 медаља у Улцињу

Каратисти које предводи тренер Слађан Микулић настављају са серијом одличних резултата. На турниру у Улцињу који је организован поводом Дана ове општине, Микулић је наступао са три своја клуба Бијелом, Темпом из Игала и Котором.

Каратисти Бијеле освојили су три медаље. Прво мјесто и златну медаљу освојио је Урош Килибарда за узраст до10 година у категорији  преко 45 кг. Трећа мјеста и бронзане медаље  припале су јуниору Демиру Пивцу из Тивта у категорији до 61 кг и Дамјану Шеровићу за узраст до 9 година у категорији до 35 килограма.

Каратисти Темпа са којим поред Слађана Микулића ради и Немања Микулић у Улцињу освојили су 6 медаља. Прва мјеста припала су: Катарини Лисичић за узраст до 10 година у категорији до 35 килограма и Лазару Катићу за узраст до 9 година у категорији до 35 килограма. Катићу је припало треће мјесто и бронзана медаља за узраст 35 кг за десетогодишњаке, Трећи је био у конкуренцији до 11 година Богослав Катић у категорији до 40 кг. Бронза је припала и Милици Лучић за узраст до 11 година у категорији до 35 кг.  Трећи је био и деветогодишњи Захар Матеркулов у категорији до 25 кг.

У Улцињу су блистали и каратисти прије годину дана основаног Клуба Котор који су освојили шест медаља. Прва мјеста су припала Павлу Кашћелану за узраст до 10 година у категорији 30 кг, Мији  Кривокапић и Јовану Кашћелану за узраст до 9 година у категорији до 25 кг и Николи Мазалици у категорији до 30 кг.Друго мјесто  припало је Павлу Кашћелану за узраст до 11 година у категорији до 35 кг. Никола Мазалица је био трећи за узраст до 10 година у категорији до 30 кг.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here