ВЛАДА ЦГ ДА ДОНЕСЕ СОЦИЈАЛНИ ПРОГРАМ КОЈИ ЋЕ АМОРТИЗОВАТИ ПОСКУПЉЕЊА

Удружење подстанара Црне Горе-Мој Дом снажно апелује на Владу Црне Горе и Министарство финансија и социјалног старања да под хитно заштите најугроженије грађане и што прије донесу социјални програм који ће амортизовати поскупљења и осмисле пакет помоћи свим грађанима, а посебно подстанарима који ово више не могу издржати.

Сваки дан грађани Црне Горе свједоче свакодневном расту цијена. При томе са платама од 200,300,400 сура, Црна Гора постаје социјално најугроженија држава на Балкану. Поскупљело је уље, млијеко, брашно, воће, поврће, гориво и још пуно тога.

Најављује се Маршалов план-Европа сад ! Социјалне помоћи грађанима који су најугроженији а таквих је превише за малу Црну Гори нема. Подстанари у Црној Гори више не могу издржати овај темпо свакодневно скупљег живота. Инфлација у последњих пар мјесеци је између 10-40%. Можда је најгоре што у Црној Гори мало ко опомиње на овај веома лош тренд.
Не требају обећања за следећу годину, већ дјеловање одмах и сада. Грађани ове државе су се итекако наслушали празних обећања и програма који су се на самом крају управо ломили преко њихових леђа и чији цех смо сви ми плаћали.

Помоћ грађанима Црне Горе-ОДМАХ И САДА. То су европски стандарди, поручују из Удружења подстанара –Мој Дом.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here