Велико интересовање за понуду Херцег Новог на сајму у Бијељини

Туристичка организација Херцег Нови учествује на Сајму туризма и гастрокултуре „Бијељина-турист 2024″ За понуду Херцег Новог владало је велико интересовање медија, посјетилаца и туроператора с обзиром на то да највише Сембераца за одмор бира Црну Гору, а првенствено  Херцег Нови који је уједно и омиљена дестинација.

На Међународном сајму представило се преко 88 излагача из Републике Српске, Федерације БИХ, Србије, Црне Горе, Хрватске и Грчке.

-Туристичка организација Херцег Нови  промовисала је туристичку понуду града и посјетиоце упознала са свим садржајима који се у нашој дестинацији нуде током предстојеће љетње туристичке сезоне.

Сајам је отворио министар трговине и туризма у Влади РС Денис Шулић, а присутнима су се обратили и директорица Туристичке организације Бијељина Јасмина Абдулахагић, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић и директор Туристичке организације Републике Српске Миодраг Лончаревић и предсједник скупштине града Алксандар Ђурђевић који су посјетили штанд ТОХН и изразили задовољство и захвалност због присуства Херцег Новог на овој значајној туристичкој манифестацији.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here