Ватерполо омладинци Црне Горе на турниру у Мађарској

У склопу припрема за Европско првенство у Подгорици, Омладинска ватерполо репрезентација Црне Горе (играчи рођени 2003. године и млађи) од данас до недеље учествује у Мађарској на јаком турниру заједно са репрезентацијама Србије, Холандије, Њемачке и Мађарске.

Тренер екипе Милан Ћировић са својим сардницима Николом Мијановићем и Душаном Ивановским на турнир је повео: Илију Радовића, Мелдина Хоџића, Дамјана Вујичића, Марка Бошковића, Давида, Стевовића, Матију Сладовића. Лазара Вукићевића из Јадрана, Драгољуба Ћетковића, Петра Вујошевића, Милоша Вукшића, Балшу Вучковића, Млађана Јановића из Приморца,, Андрију Бјелицу, Неђа Баштрицу, Милана Кикаљевића и Млађена Гопчевића из Катара и Владана Вукчевића из Будве.

Изабраници Милана Ћировића на Европском првенству играће у групи Д са селекцијама Мађарске, Француске и Турске. У групи А играће Шпанија, Холандија, Малта и Чешка, у групи Б су Хрватска, Италија, Словачка и Грузија, док ће у групи Ц играти Грчка, Србија, Румунија и Њемачка.

По повратку са турнира наставља се рад у Херцем Новом када ће селекција бити појачана са са играчима јуниорске репрезентације који су недавно били учесници Свјетског првенства у Београду и А репрезентативцима који су са сениорском репрезентацијом на Европском првенству које је у току у Сплиту. Седам дана пред почетак првенства радиће у Подгорици.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here