Усвојена жалба предсједника Независног синдиката полиције Игора Рмандића

Усвојена је жалба предсједника Независног синдиката полиције Игора Рмандића на решење о премјештају из Херцег Новог у Бијело Поље, гдје је радио од 10. августа текуће године.

Како је потврдио за РТХН сутра почиње са радом на граничном прелазу Дебели бријег.

-С обзиром на незаконистости на које смо указали самом жалбом на рјешење о мом премјештају из Херцег Новог у Бијело Поље, било је питање времена када ће жалба бити усвојена, а којом ћу бити враћен у Херцег Нови. Комисија МУП-а је прије неколико дана усвојила жалбу коју смо предали и јасно ставила до знања да смо били у праву, односно да је рјешење о мом премјештању било незаконито, истакао је Рмандић.

Да су били у праву потврђено је и кроз подршку синдиката региона и свјетске и Европске Конфедерације синдиката који су упутили писмо Влади Црне Горе у коме су истакли да је решење незаконито.

-У наредном периосу ћу уз правне савјетнике сагледати све могућности које су ми на располагању и сигурно ћу се за своја права и моралну и правну сатисфакцију борити свим расположивим средствима, казао је он.

Како истиче, у Независном синдикату наставиће борбу у најбољем интересу чланова.

-Имамо у плану одређене активнсоти које ћемо спровести, прва је почетком јануара додјела стамбених кредита за наше чланове али и друге активности. Мој премјештај је такође био покушај гашења Независног синдиката полиције, али то није успјело, те ми из ове ситуације излазимо само одлучнији, истакао је Рмандић.

Само заједно бројчано јаки, закључио је Рмандић, могу направити добре ствари за полицијску организацију.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here