Успјешно завршен још један инфраструктурни пројекат: Асфалтиран пут до села Шћепошевићи

Шћепошевићи

Пут од Суторине до села Шћепошевићи асфалтиран је претходних дана, у дужини од око 500 метара. Урађена је машинска припрема оштећених дијелова саобраћајнице, те изравнавајући и хабајући слој асфалта, а реализација пројекта санације овог пута коштала је 30 хиљада еура, саопштено је из Службе за информисање Општине Херцег Нови.

Надзор је вршила Агенција за изградњу и развој Херцег Новог.

 

Kако истиче предсједник МЗ Суторина, Боро Лучић, санација саобраћајне и путне инфраструктуре један је од приоритета те мјесне заједнице и локалне самоуправе, о чему свједоче многобројни примјери. Ту су и пројекти на побољшању образовних, културних и спортских садржаја, а као што су, у претходном периоду завршена, реконструкција основне школе (ПУ Основне школе “Дашо Павичић” у Суторини), реконструкција вишенамјенског спортског терена, изградња пјешачко-бициклистичке стазе у дужини од преко два километра.

– То су само неки примјери како желимо да побољшамо услове за квалитетан живот у Суторини. Свакако да ћемо убудуће реализовати још значајних пројеката, од комуналне инфраструктуре до стварања садржаја који неће бити само на услузи мјештанима Суторине, већ свих житеља Херцег Новог, поручио је Лучић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here