Успјешна организација и добри резултати Јадранових ветерана на турниру на Шкверу

Фото: Вук Илић

Поводом јубилеја – 10 година постојања клуба, на Шкверу је у организацији клуба Јадран ветерани одржан четврти међународни турнир масерс серије за ветеране.

На турниру је учествовало 17 екипа из Италије, Холандије, Литваније, Словачке, Бугарске, Сјеверне Македоније, Словеније, Хрватске, БиХ, Србије и Црне Горе које су се такмичиле у двије категорије. Првог дана  турнир се играо по групама а другог су играни мечеви четврфинала, полуфинала и на крају финала.

У категорији 40 + у полуфиналу Вардар је побједио Амерсфорт 3:1 а Балтик Турткес –Мраж 11:3. У мечу за треће мјесто Амерсфорт је побједио Мраж 9:6 и у финалу Балтик Турткес био је бољи од екипе Вардар Ветерани (Скопље) 9:3.

У категорији изнад 30 година у полуфиналу Јадран је побједио Будву 2:1 а у другом је Београд био бољи од Партизана 3:2. У утакмици за треће мјесто Будва је побједила Партизан 9:2 а у финалу је Јадран био убљедљив резултатом 7:3 противи Београда. У утакмици за пето мјесто Бијела је поражена 6:4 од Шибеника седми је Валис Ваљево, осми Вучко (Сарајево) и девети Вардар Ветерани (Скопље).

Прво мјесто за Јадран Ветеране су освојили: Новак Јелић, Синиша Матијашевић (капитен), Бојан Суботић, Марко Дамјановић, Петар Станојловић, Матео Андријашевић, Стојан Симов, Миховил Мариновић, Слободан Славић, Филип Андрић, Дејан Чепрнић, Зоран Сладовић, Југослав Вучетић, Јанко Бијелић. Тренери: Ђуро Влаовић и Борис Обрадовић.

Екипа Бијели Ветерани је до шестог мјеста стигла са следећим играчима: Горан Васиљевић, Дражен Боснић, Владимир Јанга, Владимир Бошковић, Марко Трипковић,  Стефан Вуковић, Никола Самарџић, Никола Вучетић, Гојко Вуковић, Владимир Овука, Васо Ћуковић. Тренер екипе Петар Поповић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here