Ухапшено 45 возача због вожње под дејством алкохола

Фото: Илустрација

Саобраћајна полиција је у данима викенда на црногорским друмовима евидентирала 46 саобраћајних незгода, у којима је пет лица задобилo тешке, док је 13 задобило лаке тјелесне повреде, саопштено је из Управе полиције.

Припадници саобраћајне полиције су у оквиру репресивних активности поднијели 159 прекршајних пријава, издали 1.059 прекршајних налога, одузели 15 пари регистарских ознака и исто толико возила искључили из саобраћаја.

Због вожње под дејством алкохола полиција је лишила слободе 45 возача, од чега је 18 у Подгорици. Два возача из Подгорице су затечена да управљају возилима под дејством алкохола у концентрацијама већим од 2 g/kg.

Мобилна јединица саобраћајне полиције је на ауто – путу зауставила возача М.В. (62) из Подгорице и утврдила да је управљао возилом под дејством алкохола у концентрацији од 2,52 g/kg. Он је приликом привођења омаловажавао службенике полиције

Управа полиције још једном апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и на тај начин допринесу, како личној, тако и безбједности других учесника у саобраћају.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here