УДРУЖЕЊЕ КЛУБОВА ФСЦГ – ЈУГ; „ОБИЛИЋ” ТРЕНУТНО ЛИДЕР


У заосталом сусрету 7. кола Удружења Југ, фудбалери „Обилића“ су јуче, као домаћини у Радановићима, побиједили ”Хајдук” из Бара 3:1, головима Андрије Вујичића у 10, Марка Драгаша у 78. и Радована Ђуковића у 86. минуту. Једин гол за „Хајдук“ је постигао Младен Ђукић, из пенала, у 25 минуту.

Екипа “Обилића” тренутно је лидер са 18 бодова, на другом мјесту је „Будва“ са 16, „Отрант Олимпик“ има 15, с тим што Будвани и Улцињани имају утакмицу мање. Слиједе „Хајдук“ са 10, „Орјен“ и „Ловћен“ са по 7, „Слога“ Радовићи и „Слога“ Стари Бар имају по 3 бода. У наредном колу, у недељу, „Обилић“ дочекује „Слогу“ (Радовићи) а „Орјен“ игра на свом терну са „Отрант Олимпиком“. Остали парови 8 кола: „Ловћен“ – „Слога“ (Бар) и „Будва“ – „Хајдук“.


У 7. колу Сениорске лиге удружења клубова ФСЦГ група „Југ“ “Орјен” је ну недељу неочекивано у Бару поражен од “Слоге” Стари Бар 1:0, а гол је већ у 6. минуту постигао Ајдин Перазић.
На помоћном терену у Радановићима “Ловћен” је побиједио “Слогу” (Радовићи ) 3:2. “Слога”је головима Александра Новаковића у 8. и 14. минуту повела 2:0, али су Цетињани преокренули резултат головима Стефана Татара из пенала у 36, и Стевана Вујовића у 43. и 89. минуту.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here