УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА НОР-А ДОНИРАЛО СРЕДСТВА ЗА ПОМОЋ ОПРЕМАЊУ ДНЕВНОГ ЦЕНТРА

Удружење бораца НОР-а Херцег Нови донирало је Дневном центру за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег Нови износ од 1.300 еура, са жељом да помогну рад ове установе од изузетног значаја за град.

Како је саопштено из локалне управе, предсједник Удружења бораца НОР-а, Ђорђе Злоковић казао је да му је посебно драго што је њихова донација прихваћена и нада се да ће она допринијети раду Дневног центра. Како је објаснио, Удружењу бораца увијек су отворена врата Општине Херцег Нови, због чега су осјећали обавезу да ту подршку узврате и одлучили да то буде кроз помоћ општинској установи која брине о најрањивијим суграђанима.

– Није велики новац, али велика је наша жеља да посјетимо тај Центар и да настојимо да до краја године бар још једном помогнемо тој дјеци и особљу које улаже доста труда – рекао је Злоковић.

Потпредсједница Општине и координаторка комплетног пројекта изградње новог објекта Дневног центра, Весна Самарџић задовољна је овом донацијом и жељом Удружења бораца да помогне Дневном центру, препознајући његов значај.

– Донација ће доста значити за опремање објекта, у сусрет његовом отварању које се очекује наредних дана. Ова средства биће драгоцјена помоћ за функционисање Дневног центра – казала је Самарџић.

Она је додала да је свака помоћ добродошла и позвала све који су у могућности да се воде примјером који је дало Удружење бораца НОР-а. Како је поручила, свака донација помаже бољем опремању новог објекта Дневног центра, а на тај начин и угоднијем боравку корисника и квалитетнијим условима за рад особља.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here