Убједљива побједа ФК „Игало“

Фудбалери „Игала“ забиљежили су убједљиву побједу против младе екипе „Берана“ 3:0 (1:0) у утакмици 32. кола Друге фудбалске лиге.

Тон у игри давао је Бојан Биговић који је у 42 минуту извео корнер а високи Андрија Вујичић главом закуцао лопту у мрежу голмана гостију Драгољуба Секулића. Био је то коначни резултат првог полувремена у којем су домаћи углавном имали лопту у посједу, а Беранци спорадично пријетили.

У наставку утакмице и гости су озбиљније кренули ка голу домаћих али је у два наврата млади голман домаћих Стефан Кривокапић био сигуран. Биговић је у 77. минуту постиго ефектан гол којим је осигурана побједа. Коначан резултат на утакмици постигнут је у надокнади времена(90+1) а стријелац је резервиста Мило Ђурковић.

Остали резултати 32 кола Бокељ-Цетиње 5:0,, „Јединство““-ОФК „Грбаљ“ 1:0,ОФК „Титоград „-Ком“0:1 Утакмица ОФК Младост ДГ-Арсенал игра се у вечерњем термину.

Табела:Јединство 74, Арсенал 64 (-1),Младост 54 (-1),Бокељ и Ком по 51,Игало 43,Беране 38, Грбаљ 29, Цетиње 21, ОФК Титоград 14 бодова.
У 33 колу 7 маја играју: Цетиње-Игало, Грбаљ-Бокељ, Ком –Арсенал, Јединство-Младост и Беране-ОФК „Титоград“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here