Реновирање хотела Спортског центра Игало

Уз улагања у Спортски центар Игало, Општина Херцег Нови издвојиће средства за реновирање хотела Плаy које је започело у сусрет бројним камповима у наредном периоду. За реновирање два нивоа хотела неопходно је уложити 50.000 еура.

Према ријечима директора Радована Ралевића поднијели су захтјев Општини Херцег  Нови за подршку у циљу реновирања.

-Општина Херцег Нови је препознала значај инвестирања и у хотел.  Доста средства је уложила је и у Спортски центар, од паркетне подлоге до система за гријање и хлађење. Хотелу који доноси највећу зараду, је било неопходно реновирање. Општина је дала пуну подршку и почело је реновирање соба. До краја јануара завршићемо 50 % посла, казао је Ралевић.

Реновирање два нивоа хотела, подразумијева промјену намјештаја и пратећег мобилијара с обзиром на неопходност након више од деценије коришћења.

-Та два нивоа ће коштати око 50 000 еура. Сматрамо да није велика инвестиција, али ће донијети много, јер ће нам омогућити и да подигнемо цијене услуга, која је врло коректна. Нама је у циљу да имамо квалитетну услугу како би нам се гости враћали, казао је Ралевић.

Улагањем у инфраструктуру отварају се нове могућности за припреме, а хотел Плаy високо је позициониран на листи интересовања спортских колектива како из региона тако и шире, закључио је Ралевић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here