У току покривање базена на Шкверу

На базену на Шкверу, фирма Art tech из Београда, почела је постављање балона. У управи клуба очекују да ћe тренинге у покривеном базену почети у петак.

Према ријечима директора ПВК Јадран Милоша Мрачевића постављање балона је комплексан посао.

– Коначно је фирма из београда стигла, која је и произвела балон стигла на монтажу. Посао није само физичког карактера и врло је важно да се ојача и издржи ударе вјетра и временске прилике које су присутне током зиме.

Мрачевић је казао да су седмицу били без тренинга., али очекује да од петка вратити редовним активностима.

-На постављању ради бројна екипа. Ту су и представници нашег клуба, сви који нису ангажовани на финалном турниру КУП-а. Овај базен је компликован за постављање балона јер широки плато око базенске шкољке и не може се раширити. Све је уско, базен не празнимо, да не би имали празног хода. Доста је лакше постављати када је базен празан. И представници фирме из београда истичу да им је ово један од најтежих пројеката који су радили,  казао је Мрачевић.

Балон на базену на Шкверу постављен прије двије године, подсјетио је Мрачевић и додао да да имају одличну сарадњу са фирмом.

-Прошле године када смо имали тешкоћу, отказивања једног мотора , одмах су реаговали. Ове године због огромног посла који су радили у Београду нису могли одмах да дођу, само почетком октобра , али због високих температура ваздуха није било хумано постављати балон, објаснио је Мрачевић.

Базен ће бити покривен до прољећа.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here